Ons

Aanbod


Onze school


Hondenschool Hond en Baas maakt zich sterk dat het op een positieve manier omgaat met de opleiding van haar honden. Hieronder bevindt zich meer informatie over onze trainingsmethode. Naast een gamma aan educatieve groepslessen, biedt onze hondenschool ook recreatieve groepslessen aan. Ook voor diegene die individuele begeleiding verkiest bieden wij een oplossing.

Liever individuele begeleiding?Onze lesmethode
Bij Hond en Baas wordt er enkel gewerkt aan de hand van positieve gedragstraining. Dit wil zeggen:Tijdens de training wordt jouw hond beloond met de stem en met snoepjes en / of speeltjes. Wij gebruiken geen straffen of zetten geen druk op de honden.We werken enkel met hondvriendelijke hulpmiddellen.

  Wurgkettingen, pinkettingen of andere materialen die honden pijnigen zijn uit den boze.Wij helpen je een band op te bouwen met jouw hond die bestaat uit wederzijds respect en een goede communicatie. Dit zodat zowel jij en jouw hond genieten van elkaars gezelschap. Laat intimiderende methodes en pijnlijke hulpmiddelen achterwege. Positieve gedragstraining is zoveel leuker en effectiever.Aangezien we werken met beloning via snoep, is het belangrijk dat jouw viervoeter hier ook voor wil werken. Vaak raden we daarom ook aan om de hond niet teveel eten te geven voor je naar de les komt.


Onze instructeurs zullen jou met veel plezier verder begeleiden.HS Hond & Baas


De referentie voor een gelukkige en goed opgeleide hond.


Hondenschool Hond en Baas VZW

Ruggeveldlaan 488 / 17

2100 Deurne

BTW BE0416.456.632

ING Bank: BE63 9300 0966 5308

Nieuws


9 februari 2020 - Oefenmoment Socialisatie test


15 februari 2020 - Socialisatietest


21 maart 2020 - Klusjesdag


28 maart 2020 - Pasta-avond


11 april 2020 - Wedstrijd Agility


9 mei 2020 - Het Foute Clubkampioenschap


Contacteer ons


Zie hier hoe je ons het best bereikt

Bekijk de veelgestelde vragen (FAQ)

Email: info@hoba.be


Tel: +32 (0)3 325 89 55 (tijdens openingsuren)

Huishoudelijk Reglement & Privacydisclaimer    |    Statuten    |    Copyright Hondenschool Hond en Baas VZW  @ All Rights Reserved