Gedragsbegeleiding

Irina Van Overloop

INDIVIDUELE BEGELEIDING


Wanneer je een viervoeter in huis haalt, zal deze dienen te wennen aan onze manier van leven. Onze hondenschool is dan ook gespecialiseerd in het aanleren van de basistraining gehoorzaamheid alsook in het socialiseren van jouw hond.


Naast de groepstrainingen die we aanbieden (basisschool), is het echter ook mogelijk dat we jou op individuele basis voorthelpen.  Je kan hier terecht voor opvoedingslessen voor puppy's en volwassen honden, oplossingsgericht werken  bij onaangename eigenschappen (bv. angst) alsook kan je therapie verkrijgen bij gedragsproblemen zoals bv. agressie naar mens en/of dier. 


Aangezien je hier kiest voor een individuele begeleiding op maat van jou en jouw hond, zijn deze lessen niet inbegrepen onder het normale lidgeld van onze school. Ook als niet-lid kan je deelnemen aan deze begeleiding.


Ben je  geïnteresseerd in privé-begeleiding? Lees meer over de trainingsmethode van de gedragsbegeleidster via onderstaande knop, of surf naar de website www.hondengedragsbegeleiding.com voor meer informatie..

NOOD AAN PRIVE-TRAINING?

Begeleiding bij opvoeding & onaangenaam gedrag voor puppy's en volwassen honden

HALLO!


Als hondengedragsbegeleider help ik eigenaars van honden bij de opvoeding van hun puppy of volwassen hond, alsook sta ik steeds paraat om te helpen bij probleemsituaties die zich voor doen bij honden.

Een hond opvoeden is geen gemakkelijke taak. Honden zijn nu eenmaal andere wezens dan mensen, met hun eigen gedragingen en communicatie. Ze spreken een andere taal dan wij. Mijn doel is de baasjes te leren hoe ze goed kunnen communiceren met hun puppy of volwassen hond. Ik leer ze als het ware hoe ze de hondentaal moeten begrijpen en spreken om zo toekomstig probleemgedrag te voorkomen. Dit kan tijdens een training die we samen doen of tijdens een van de lezingen die ik geef op hondenschool Hond en Baas.

HS Hond & Baas


De referentie voor een gelukkige en goed opgeleide hond.


Hondenschool Hond en Baas VZW

Ruggeveldlaan 488 / 17

2100 Deurne

BTW BE0416.456.632

ING Bank: BE63 9300 0966 5308

Nieuws


9 februari 2020 - Oefenmoment Socialisatie test


15 februari 2020 - Socialisatietest


21 maart 2020 - Klusjesdag


28 maart 2020 - Pasta-avond


11 april 2020 - Wedstrijd Agility


9 mei 2020 - Het Foute Clubkampioenschap


Contacteer ons


Zie hier hoe je ons het best bereikt

Bekijk de veelgestelde vragen (FAQ)

Email: info@hoba.be


Tel: +32 (0)3 325 89 55 (tijdens openingsuren)

Huishoudelijk Reglement & Privacydisclaimer    |    Statuten    |    Copyright Hondenschool Hond en Baas VZW  @ All Rights Reserved